Enrotllables d’obra. Poden ser en PVC, alumini o fusta, i en cada cas es poden accionar mitjançant cinta, motor, torn o cardan (maneta de tendal).

Poden accionar mitjançant cinta, motor (amb polsador o comandament a distància), torn o cardan.

Les de PVC són les més econòmiques, i comparades amb les persianes de fusta són molt lleugeres. Els colors disponibles són blanc, ivori, marró, gris, verd i blau. El verd i el blau només estan disponibles en un model amb lama de PVC. Hi ha làmines de PVC planes i corbes, que ocupen menys espai al calaix.

Les d’alumini són les més lleugeres. Persiana enrotllable fabricada amb perfils tubulars d’alumini, cares planes, amb dues motllures en cada cara, farcides d’escuma de poliuretà rígid i protegides amb pintures de la màxima qualitat, aplicades i termoendurides en un procés continu. Es fabriquen en lama plana i lama corba (que ocupen menys espai al calaix). La gamma de colors és molt extensa: Blanc, Marfil, Plata, Bronze, diversos tons d’imitació fusta i colors Ral normalitzats.

Les de fusta són les més rústiques. Es poden fabricar en Pi Sòria o Pi Melis. Es poden instal·lar amb acabat sense envernissar perquè puguin envernissar en la tonalitat exacta que desitgin. Són persianes molt més pesades que les anteriors però la seva resistència a la intempèrie està més que demostrada.

Descomptes per a comunitats de veïns.
Consulti'ns ara!

Tots els nostres treballs estan garantits.